Om Maanawork

Maanawork er startet af Maria Flyvbjerg Bo og Michelle Rødgaard-Jessen.

Ordet 'maana' betyder på swahili 'mening', og det er netop det, vi vil hjælpe dig med. At skabe et meningsfuldt arbejdsliv gennem freelancing.

Som freelancer kan du med minimal risiko starte op og få den frihed, du drømmer om i din hverdag.


Vi har selv gået vejen som freelancere de sidste mange år.

Maria Flyvbjerg Bo

Maria startede sin første virksomhed som 16-årig og solgte den igen som 19-årig.

Siden da har hun startet og været en del af op til flere virksomheder særligt inden for SaaS og fintech.

Maria har mellem og sideløbende med sine projekter været freelancer inden for tech og forretningsudvikling for store corporate virksomheder, organisationer samt diverse startups (bl.a. Nykredit, CBS, Hyper Island og Undo). 

2
Maanawork (1)

Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle startede op som nyuddannet cand.merc i 2014. Hun startede op som virtuel assistent med speciale i online markedsføring og gik fra ingen erfaring og intet netværk til efter 6 måneder at være fuldt booket som freelancer og tjene det samme som sine venner i corporate jobs, samtidig med at hun rejste jorden rundt som digital nomade.

I dag har hendes freelancebiks udviklet sig til firmaet WorkHero, hvor hun har tre ansatte (der selvfølgelig arbejder remote) og fortsat hjælper virksomheder med online markedsføring.

Hun er fan af slow business og arbejder max 20 timer om ugen, da hun også hjemmepasser sin søn i fællesskab med sin mand.

Kontakt os

Din besked er nu sendt! Du hører fra os.